Official site

Welcome to our site!

We have 105 guests and no members online

ARTEMIS MIXER
Keep up with life

www.artemis-mixer.gr

ARTEMIS je porodicni posao koji je pokrenuuo Athanasios Gavrilidis visi elektricar, krenuo je sa ograničenim sredstvima, ali sa velikom ambicijom i snom da stvori. Njegova saradnica, je bila supruga Pantelitsa.

Početak je bio pun izazova, zajedno sa strastvom za konstruktivnim i organizacionim inovacijama, dva elementa koji karakterišu profesionalni nosilac ARTEMIS proizvoda. Odlična saradnja i jake porodične veze, učinile su ime i proizvode poznatim i prepoznatljivim širom sveta, otvarajući nove horizonte za inicijative i rast. ARTEMIS pravilo je visok kvalitet, jedinstven dizajn i upornost na detaljima.

Koriste se Italijanski motori i naj kvalitetniji materijali koji se svakodnevno usavrsavaju i unapredjuju. Pojedini barovi u Srbiji i posle 20-tak godina i dalje koriste ARTEMIS, bez premca i dalje rade. Sto se tice servisa i rezervnih delova, logistika je na zavidnom nivou. Mada je iz predjasnjeg teksta ova recenica mozda i suvisna. Moje profesionalno iskustvo, i rad na istom. U daljoj prezentaciji modela imate kratak opis.

Molimo Vas da nas kontaktirate na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ne bi li Vas uputili i upoznali do naj sitnijeg detalja i perfomansa bilo kog modela.

Keep Up With Life – Pratite Zivot

Rezervni delovi

Follow us on